Äänimaljahoidot

äänimaljahoidot

Äänimaljahoidot ja -rentoutukset hoitavat kehoa ja mieltä. Äänimaljahoidossa tavoitteena on luoda ilmapiiri, jossa voit päästää irti turhista ajatuksista ja vaatimuksista - ja keskittyä ainoastaan rentoutumaan ja ottamaan vastaan kaiken hyvän, mitä rentoutumisella voidaan mahdollistaa. Äänimaljahoidon vaikutuksina voivat olla verenpaineen lasku, hengityksen syveneminen, rentoutumisen tunteen lisääntyminen, unen laadun parantuminen, levollisuuden ja tasapainoisuuden tunteen lisääntyminen sekä lihasjännitysten helpottuminen. Äänimaljahoidoissa tiibetiläisiä äänimaljoja soitetaan sekä keholle asetettuina että hoitopöydän vieressä. Rentoutumisen kautta keho ottaa vastaan äänen ja värähtelyiden hyvää tekevän vaikutuksen ja monelle kokemus on voimaannuttava ja uudistava. Äänimaljahoitoja voidaan halutessasi yhdistää myös muihin hoitoihin, kerro toiveestasi ajanvarauksen yhteydessä.

 

Äänimaljahoitoja voidaan järjestää myös ryhmärentoutuksina erilaisissa tiloissa ja tilaisuuksissa, ole tällöin yhteydessä sähköpostitse veera@elamyshoitolausva.fi tai mervi@elamyshoitolausva.fi

Äänimaljahoidot löydät ajanvarauksesta Rentoutushoidot-kategorian alta.

Äänimaljahoidot

äänimaljahoito 60 min 59 €

Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi kehoa ja mieltä. Äänimaljojen synnyttämä värähtely saa kehon solut värähtelemään. Äänimaljahoidon vaikutuksina voivat olla verenpaineen lasku, hengityksen syveneminen, rentoutumisen tunteen lisääntyminen, unen laadun parantuminen, levollisuuden ja tasapainoisuuden tunteen lisääntyminen sekä lihasjännitysten helpottuminen. Hoito tehdään hoitopedillä päin- ja selinmakuulla. Hoidossa kehon päälle asetetut maljat laitetaan soimaan kevyesti maljoja kopauttamalla, jolloin ääni resonoi jokaisessa solussa.  

Äänimaljahoidot

Chakrahoito äänimaljoilla
30min 38€ 

Chakrojen tasapainotus, eheytys ja puhdistus tiibetiläisiä äänimaljoja käyttäen. Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi kehoa ja mieltä. Äänimaljojen synnyttämä värähtely  saa kehon solut värähtelemään. Äänimaljahoidon vaikutuksina voivat olla verenpaineen lasku, hengityksen syveneminen, rentoutumisen tunteen lisääntyminen, unen laadun parantuminen, levollisuuden ja tasapainoisuuden tunteen lisääntyminen sekä lihasjännitysten helpottuminen. Hoito tehdään hoitopedillä selinmakuulla. Hoidossa kehon päälle asetetut maljat laitetaan soimaan kevyesti maljoja kopauttamalla, jolloin ääni resonoi jokaisessa solussa.