Elämyshoitola Usva Hieronnat

Hieronnat

Kuumakivihieronta.png

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on ihana hemmotteluhoito, joka hellii kehoa ja mieltä.

Urheiluhieronta.png

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta voi olla suoritukseen valmistavaa, palauttavaa tai avaavaa.

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta.png

Klassinen hieronta on pehmytkudosten käsittelyä erilaisin tekniikoin sekä nivelten mobilisointia.

Purentalihasten käsittely.png

Purentalihasten käsittely

Purentalihasten käsittelyssä voidaan käsitellä esim. niska- ja hartiaseudun lihaksia, kasvojen lihaksia, päätä, kaulaa ja rintaa.

Päähieronta

Päähieronta

Elämyshoitola Usvan rentouttava päähieronta saa mielesi virkeäksi ja koko kehoon hyvän olon. Päähieronnan jälkeen olo on rauhallinen, seesteinen ja ajatukset kirkkaat.

Hieronnat
 

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on ihana hemmotteluhoito, joka hellii kehoa ja mieltä. Hoidossa käytetään eri kokoisia lämmitettyjä kiviä. Kivien lämpövaikutuksen ansiosta kudosten elastisuus ja aineenvaihdunta lisääntyvät, joten kuumakivihieronnan avulla päästään vaikuttamaan tavallista syvemmälle kudoksiin. Hoito on kivutonta ja niin miellyttävää, että ei ole ollenkaan tavatonta nukahtaa kesken hoidon! Kokovartalohoidossa tavoitteena on koko kehon täydellinen rentoutuminen, puolihoidossa keskitytään asiakkaan toiveiden mukaisiin alueisiin. 

Kokovartalohoidon kesto 90 min, puolihoito 60 min.

Esteitä hoidolle ovat akuutti infektio, sydämen- tai munuaisten vajaatoiminta, syöpä ja humalatila. Mikäli olet epävarma soveltuuko hoitomuoto juuri sinulle, olethan yhteydessä mervi@elamyshoitolausva.fi

 

Urheiluhieronta

Monesti ihmiset kyselevät miten urheiluhieronta eroaa klassisesta hieronnasta. Käytännössä ei paljoakaan, mutta tärkeää urheilijan käsittelyssä on huomioida milloin treenataan ja miten treenataan sekä missä vaiheessa treenikautta ollaan, jotta kropasta saataisiin maksimaalinen hyöty irti eri jaksoissa. Hieronta voi olla suoritukseen valmistavaa, palauttavaa tai avaavaa. Jokaisen urheilijan kanssa kanssa sovitaan hoitosuunnitelma yksilöllisesti.

 

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on pehmytkudosten käsittelyä erilaisin tekniikoin sekä nivelten mobilisointia. Klassinen hieronta mm. vilkastuttaa verenkiertoa ja täten lihaksen aineenvaihduntaa, rentouttaa lihaksia ja lievittää kipua, parantaa nivelten liikkuvuutta

sekä rikkoo arpikudosta.

 

Purentalihasten käsittely

Purentalihasten käsittely on suosiotaan kasvattava hoitomuoto. Purentalihasten hoitoon kuuluu tilannekatsaus, jossa kartoitetaan mitä asiakas tarvitsee. Hieronnassa voidaan käsitellä esim. niska- ja hartiaseudun lihaksia, kasvojen lihaksia, päätä, kaulaa ja rintaa. Purentalihasten hoito sopii mm. työssään paljon puhuville, kontaktilajien harrastajille ja TMD-oireista kärsiville.

Päähieronta

Elämyshoitola Usvan rentouttava päähieronta saa mielesi virkeäksi ja koko kehoon hyvän olon. Päähieronnan jälkeen olo on rauhallinen, seesteinen ja ajatukset kirkkaat.

Hoito sopii erityisesti stressinhoitoon, lihasjännitykseen, päänsärkyyn, keskittymisvaikeuksiin, silmien rasitukseen ja univaikeuksiin. Ja tietysti myös rentoutumiseen ja hemmotteluun. Päähieronnassa käsitellään niskan ja kaulan alueen lihakset, kallonpohja, kasvot ja pää. Hoidolla on sekä rentouttava että virkistävä vaikutus. Päähieronta tehdään selinmakuulla ja hoitoon yhdistetään Elämyshoitola Usvan rentouttava ja hoitava ääni- ja tuoksumaailma.