Ihokarvojen poisto

ihokarvojen poisto

Sokeroinnit ja Lycon vahaukset ovat hellävarainen ja nopea tapa päästä eroon häiritsevistä ihokarvoista koko kehon alueelta. Molemmat karvanpoistotavat sopivat jokaiselle henkilölle. Ihokarvojen poiston jälkeen hygieniasta huolehtiminen on helpompaa. 

Vartalosokeroinnit toteutetaan kotimaisella Finpuro – sokerointisarjalla. FinPuro Oy on suomalainen sokerointimassan valmistaja Säkylästä, joka valmistaa luonnonmukaista sokerointimassaa karvojenpoistoon. Kaikkien sokerimassojen raaka-aineet ovat 100% Suomesta. Tuotteet koostuvat sokerijuurikkaan sokerista, puolukasta ja intohimosta sokerointiin. FinPuron sokerit eroavat muista markkinoilla olevista sokereista käytettävyydeltään. FinPurolla sokerointi on huomattavasti nopeampaa ja kivuttomampaa, kuin muilla sokerimassoilla.  

Vegaaniset Lycon vahat ovat saaneet alkunsa Australiassa vuonna 1978 ja ovat tänä päivänä kymmenientuhansien kylpylöiden ja hoitoloiden valinta yli 70 maassa ympäri maailmaa. Lycon on määritellyt karvanpoiston vaatimustason kansainvälisessä mittakaavassa vuosikymmenien ajan, ja se pysyy yhä markkinajohtajana monilla maailman parhailla innovaatioilla, jonka vuoksi vahat ovatkin palkittu maailmalla useana vuonna parhaana karvanpoistomenetelmänä. Suomessa Lycon vahat valittiin 2019 lajinsa parhaaksi karvanpoistokategoriassa Suomen kosmetologien yhdistyksen toimesta. 

 

Ihokarvojen poisto

Sokerointi

Ihon käsittely sokeroimalla on erinomainen tapa poistaa ei-toivottu karvoitus iholta ja hoitaa ihoa samanaikaisesti. Lyhinkin karvoitus voidaan poistaa kokonaan lähes kivuttomasti. Sokerimassa tarttuu vain ihokarvaan ja kuolleeseen ihosolukkoon jättäen ihon hoidon jälkeen sileäksi ja pehmeäksi. 

  

Hoidon hellävaraisuus perustuu pitkälle hiottuun tekniikkaan. Sokeroinnit toteutetaan aina mahdollisimman nopeasti ja hellävaraisesti. Toistuvat sokeroinnit vähentävät ja hidastavat karvan kasvua. Ihokarvasta tulee pehmeämpi, ohuempi ja huomaamattomampi jokaisella kerralla. 

  

Sokerointi on paljon enemmän kuin karvanpoisto. Se on monille myös kuukausittainen ihonpuhdistus, jossa poistetaan ihosta vaatteista tarttuneet väriaineet ja kemikaalit. Sokeroinnin jälkeen ihoa on helppo hoitaa kotona. Voiteet imeytyvät nopeasti ja niitä on mukavampi levitellä karvattomalle iholle. Tatuoinnitkin kirkastuvat, kun niiden päältä on poistettu kuollut ihosolukko. 

vahaukset

Vahaukset hoitolassa suoritetaan Lycon vahoilla. Lycon on valmistettu hienoimmasta pihkasta, mehiläisvahasta sekä luonnon kasviöljyistä. Lycon tarjoaa erinomaisen tuloksen poistamalla karvat jopa 1 mm pituisina; samaan eivät muut vahat pysty. Samalla Lyconin matalassa lämpötilassa toimivat, erittäin notkeat ja hellävaraiset vahat tarjoavat ihoa hoitavan käsittely ja asiakkaalle todella miellyttävän lopputuloksen – jopa kaikkein herkimmille ihotyypeille. Ammattilaiset ympäri maailman luottavat Lyconin vahoihin, koska tietävät saavansa täysin karvattoman lopputuloksen joka kerta. Jos olet kokenut sokeroinnin joskus kivuliaaksi varsinkin kainaloissa ja intiimialueella, suosittelemme lämpimästi kokeilemaan Lycon vahausta! 

Ihokarvojen vahaus
 

hinnasto

Naiset

Miehet

Bikini + sääret 65 €

Bikini+ kainalot + sääret 95 €

Bikini + kainalot + sääret + reidet 115 €

Bikini + sääret + reidet 100€

Bikiniraja 43 €

Brassi 1. kerta/yli 5vko edellisestä 65 €

Brassi (säännöllisesti käyvät max 5vko väli) 60 €

Brassi + reidet 90 €

Brassi + sääret 88 €

Brassi + kainalot + sääret 110 €

Brassi + kainalot+ sääret + reidet 135 €

Brassi + kainalot 80 €

Brassi + sääret + reidet 120 €

Kainalot 25 €

Kainalot + Sääret 55 €

Käsivarret 40 €

Kasvot (leuka, ylähuuli, posket, kulmat)  30 €

Kasvot (leuka, ylähuuli, posket, kulmat) ja rauhoittava savinaamio 45 €

Opiskelijabrassi (vain voimassaolevalla opiskelijakortilla) 48 €

"Päästä varpaisiin" 160 €

Pakarat muun sokeroinnin yhteydessä 20 €

Reidet 45 €

Sääret 38 €

Sääret + reidet 70 €

Ylähuulen sokerointi 15 €

Ylähuulen sokerointi muun sokeroinnin yhteydessä 10 €

Intiimialue 68 €

Intiimialue + kainalot 78 €

Intiimialue + pakarat 85 €

Käsivarret 40 €

Kainalot muun sokeroinnin yhteydessä 15 €

Kainalot 25 €

Selkä + rinta 95 €

Selkä + rinta + intiimialue 140 €

Selkä + rinta + kainalot + intiimialue 160 €

Selkä +rinta + kainalot + intiimialue + pakarat + sääret + reidet 190 €

Selkä tai rinta 60 €

Selkä/rinta + intiimialue 115 €