Elämyshoitolausva jalkahoidot

jalkahoidot

Elämyshoitola Usvasta löydät jalkaterveyttä tukevat jalkahoidot sekä ihanat hemmottelevat ja rentouttavat jalkahoidot. Olemme luoneet jalkaterveyttä tukevia kokonaisuuksia, joista löydät avun kaiken tasoisiin jalkaongelmiin. Voit tulla meille hoidattamaan akuutin yksittäisen jalkaongelman tai nauttimaan pitkästä Usvan Unelma-jalkahoidosta. Jalkojenhoito on osa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. Terveet ja kauniit jalat ovat jokaisen etuoikeus, johon Elämyshoitola Usvassa tarjoamme avun. 

Käytössämme on useampia tehokkaita jalkahoitosarjoja, jotka valikoituvat käyttöön asiakkaan tarpeen ja hoitokokonaisuuden mukaisesti. 

 

Klassinen jalkahoito 60 min 68 €

Klassiseen jalkahoitoon kuuluu jalkakylpy, jalkaterän kuorinta, kynsinauhojen ja kynsien hoito (paksuuntuneet kynnet, sienikynnet, sisäänkasvaneet kynnet), kovettumien ja känsien poisto, kevyt jalkahieronta sekä kotihoito-ohjeet. 

Klassinen jalkahoito sopii sinulle, jos jaloissasi on kovettumia, känsiä ja kyntesi ovat omasta mielestäsi terveet.

Vaativa jalkahoito 60min 78 €

Vaativa jalkahoito sopii sinulle, jos jaloissasi on paljon kovettumaa, känsiä, syyliä sekä ongelmia kynsien kanssa (paksuuntuneet kynnet, sisäänkasvaneet kynnet). 

 

Vaativan jalkahoidon tekee jalkaterveyttä tukeviin jalkahoitoihin erikoistunut jalkahoitaja ja kosmetologi Veera. 

Kevyt jalkahoito 30 min 45 €

Kevyeeseen jalkahoitoon kuuluu jalkakylpy, yksittäisten kovettumien tai känsien poisto, kynsien leikkaus ja siistiminen sekä jalkavoide. 

Usvan Unelma jalkahoito 90 min 114 €

Usvan Unelma jalkahoidossa saat kokonaisvaltaisen rentoutuksen jaloillesi. Usvan Unelma jalkahoito sisältää aromaattisen jalkakylvyn, kuorinnan jaloille, kynsien ja ihon hoidon, kynsien lakkauksen (geelilakkaus/tavallinen) ja rentouttavan hieronnan sekä tehokosteuttavan naamion jaloille. Hoidon aikana saat nauttia aromaterapeuttisista tuoksuista sekä hoitavasta äänimaailmasta. 

Yksittäisen ongelman hoitaminen 15 min 38 €

Akuutin yksittäisen ongelman hoitaminen. (esim. känsät, sisäänkasvanut kynsi, yksittäisen paksuuntuneen kynnen ohennus, kynsien leikkaus). Varattavissa vain omana palvelunaan. Sisältyy muihin jalkahoitoihin.

Diabeetikon jalkahoito 60 min 70 €

Sisältää säännölliset tuntotestaukset, jalkojen pulssien tutkimisen, jalkakylvyn, jalkojen ihon kuorinnan, kynsien ja ihon hoidon, kevyen jalkahieronnan sekä jalkavoiteen. Kaikki hoidossa käytettävät tuotteet ja välineet on kehitetty erityisesti diabeetikoille sopiviksi. 

Varpaankynsien geelilakkaus ja kevyt jalkahoito

Sisältää jalkakylvyn, jalkaterän kuorinnan, kynsien sekä kynsinauhojen kevyen siistimisen, kovettumien raspauksen, geelilakkauksen ja jalkavoiteen. 

Kevyt jalkahoito ja vyöhyketerapia jaloille 75 min

Sisältää kevyen jalkahoidon eli  jalkakylpy, yksittäisten kovettumien tai känsien poisto, kynsien leikkaus ja siistiminen sekä jalkavoide. Jalkahoidon jälkeen tehdään jalkaterien vyöhyketerapia yhdistettynä rentouttavaan ohjelmaan Neurosonic-patjalla.  

Silikoniortoosien valmistus alk. 30€

Silikoniortoosit käsityönä silikonimassasta esimerkiksi varpaiden erottajiksi, vaivaisenluun korjaajaksi, vasaravarpaiden oikaisuun ja suojaukseen yms.  Ortoosin hinta määräytyy ortoosin koon ja käytetyn ajan mukaan.  

Sisäänkasvaneen kynnen oikaisu 45€

Sisäänkasvaneen kynnen oikaisu ja leikkaus. Hinta sisältää yhden Podofix-aktiiviliuskan asennuksen, toinen liuska + 20e. Voit varata palvelun yksittäin tai jalkahoidon yhteyteen (jalkahoidon yhteydessä hinta 25€). 

Syylänpoisto (Verrutop/koagulointi) 45€

Syylän poisto koaguloimalla tai Verrutop-hoidolla. Voit varata palvelun yksittäin tai jalkahoidon yhteyteen. 

Varpaankynsien geelilakkaus 45 min 53 €

Sisältää jalkakylvyn, kynsien leikkauksen ja siistimisen, geelilakkauksen ja jalkavoiteen. Ei sisällä kovettumien poistoa yms ihon hoitoa.  

Geelilakkaus varpaille jalkahoidon yhteydessä 15 min 30 €

Kynsien lakkaus tavallisella lakalla jalkahoidon yhteydessä 15 min 12 €

Vaurioituneen/vioittuneen kynnen uudelleenrakentaminen geelillä tai akryyligeelillä 20€

Ilman geelilakkausta väri nude/kirkas. Voit varata palvelun yksittäin tai jalkahoidon yhteyteen. Palvelua ei voi tehdä, jos sinulla on kynsisieni.