Elämyshoitola Usva

Kädet ja kynnet

Rakennekynnet.png

Rakennekynnet

Lähetäthän aina uusia rakennekynsiä varatessasi kuvan kynsistäsi. Näin pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua ja saat juuri sinulle sopivat kynnet.

Rakennekynnet tehdään geelillä tai akryyligeelillä käyttäen muotteja. Jos sinulla on ennen ollut pysyvyysongelmia kynsissä, lupaamme, että löydämme sinulle pysyvän ratkaisun ja voit nauttia kauniista kynsistäsi.

Rakennekynsiin annamme laatutakuun. Laatutakuun edellytyksenä on, että asiakas noudattaa kotihuoltoneuvoja. Kotihuoltoneuvot löytyvät sivun alalaidasta. Pidäthän hyvää huolta kynsistäsi! Takuu ei koske luonnollista kulumista, yksittäisten kristallien irtoamista, tapaturmia tai jos kynnet rikkoutuvat asiakkaan omasta käytöstä johtuen. Rakennekynsien suositeltu huoltoväli on 3-4 viikkoa. Ilmoita puuttuvista kynsistä ajanvarauksen yhteydessä.

Geelilakkaus

Geelilakkaus muistuttaa perinteistä kynsien lakkaamista, mutta antaa pitkäkestoisemman lopputuloksen.

Kynnet lakataan pohjageelillä, 1-3 värikerrosta ja kiiltogeelillä. Suositeltu huoltoväli geelilakkaukselle on 2-3 viikkoa. Huollossa poistetaan edellinen lakkaus hellävaraisesti liottamalla tai kevyesti sähköviilalla, jolloin luonnonkynsi pysyy lakkauksen alla aina hyväkuntoisena.

Oman kynnen geelivahvistus

Oman kynnen geelivahvistus tehdään lisäämättä kynsiin pituutta, ohuella, pehmeällä joustavalla manikyyrigeelikerroksella.

Tämä vahvistus on vahvempi kuin geelilakkaus, mutta ohuempi ja joustavampi kuin rakennekynnet. Geelivahvistus voidaan tehdä myös rakennekynsigeelillä, jolloin lopputulos on kovempi ja kestävämpi.

Usva manikyyri.png

Manikyyrit

Kevyt manikyyri 35€ 

Koneellinen manikyyri, kynsien muotoonviilaus, kynsinauhaöljy ja käsivoide. Sopii myös miehille! 

Usvan klassinen manikyyri 55€ 

Usvan klassiseen manikyyrin sisältyy käsien kylvetys, koneellinen manikyyri, käsien kevyt hieronta ja halutessasi lakkaus tavallisella kynsilakalla (lakkapullo kuuluu hoidon hintaan).  

  

Usvan Unelma - hemmotteleva luksusmanikyyri 82€ 

Usvan Unelma- hemmotteleva luksusmanikyyri sisältää käsien kylvetyksen, kuorinnan, kynsien ja kynsinauhojen hoidon (koneellinen manikyyri) sekä rentouttavan hieronnan käsien ihoa kosteuttavalla voiteella, kosteuttavan naamion käsille sekä kynsien lakkauksen tavallisella kynsilakalla. Lakkapullo kuuluu hoidon hintaan. Hoito tehdään hoitopedillä puoli-istuvassa asennossa, joten pystyt rentoutumaan täydellisesti hoidon aikana. Usvan Unelma hoitoihin sisältyy aina hoitava ja rentouttava ääni- ja tuoksumaailma.  

Huom! Usvan Unelma-palvelukokonaisuudet löytyvät ajanvarauksesta erillisestä Usvan Unelma-kategoriasta. 

Geelilakkaus.png
Oman kynnen geelivahvistus.png

Kynsien kotihoito-ohjeet

Käytä kynsinauhaöljyä päivittäin. Muista myös laittaa tippa öljyä kynsien alapuolelle. Käytä myös hyvää ja ravitsevaa käsivoidetta.

Huolehdi hyvin käsihygieniasta.

Älä nypi, älä pure kynsiä ja ihoa.

Käytä kumihanskoja siivotessasi ja puutarhassa. Kynsien alle keräntyy helposti likaa. Muista tarkistaa kynnenalukset päivittäin ja pese tarvittaessa kynsiharjalla.

Voit lakata kynsiä halutessasi normaalin tavoin, mutta lakat tulee poistaa vain asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella. Asetoni saattaa sulattaa kynsipalveluissa käytettäviä geelituotteita ja poistaa kiiltoa. Poista mahdolliset lakkaukset aina ennen huoltoa! Kynsilakan poisto huollon yhteydessä vie aina aikaa varsinaiselta huollolta. Tavallinen kynsilakka voi pahimmassa tapauksessa pilata huollossa käytettävät poranterät. Kynsilakan poistosta veloitetaan jatkossa 10€.

Voit tarvittaessa lyhentää kynsiä itse viilamalla paperiviilalla. Kuitenkin on suotavaa että lyhentäminen tapahtuu aina huollon yhteydessä.

Älä käytä kynsiliimaa! Jos kynsi menee rikki niin varaathan korjausajan. Liimattu kynsi kerää kosteutta ja likaa ja voi lopuksi aiheuttaa kynnessä pahan bakteeritulehduksen.

Muista, että huollon tarkoitus on ylläpitää kauniita kynsiä! Varaa mieluiten huolto jo kynsienlaiton yhteydessä. Huoltoväli vaihtelee aina asiakkaan luonnonkynnen kasvunopeudesta sekä elämäntavoista riippuen. Keskimääräinen huoltoaika on 3-4 viikon välein. Tavallisella huoltoajalla ei ehditä korjaamaan kuin yksi katkennut kynsi. Emme halua tehdä työtä kiireessä, jotta laatu pysyy mahdollisimman hyvänä. 2-4 kynnen uusiminen huollon yhteydessä on 8€/kpl, varaathan tähänkin aina lisäajan. Jos kynsiä on katkennut enemmän kuin 4, varaathan ajan uusiin kynsiin. Jos kynnet katkeilevat jatkuvasti, kynnet eivät ole elämäntapaasi sopivat. Tällöin suosittelemme lyhyempää mallia ja/tai erilaista muotoa.

Huomioitavaa on, että luonnonkynsi kasvaa rakennekynnen alla normaalisti ja rakennekynsimassa siirtyy sen mukaan jättäen kynsinauha alueelle kasvurajan. Normaalin kasvun mukaan myös kynnen design ja koristelu siirtyy ”ylemmäs”.

Koristeluihin tulee aina varata lisäaikaa. Nettiajanvarauksessa on lisäpalveluissa listattu erilaiset koristeluvaihtoehdot. Jos et tiedä mitä valita, valitse koristelut 1-3 kynteen. Koristelut veloitetaan aina tehdyn työn perusteella. 

Huolellisesti tehty ja nätti lopputulos! -Geelivahvistus