Elämyshoitola Usva.jpg

kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalainen jäsenkorjaus on suomalainen perinnehoito, jolla voidaan hoitaa monenlaisia tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia. Tyypillisimpiä asiakkaita ovat polvi-, selkä- ja olkapäävaivoista sekä päänsärystä kärsivät ihmiset. Myös erilaisten tapaturmien ja vammojen jälkitiloja on hoidettu tällä menetelmällä menestyksekkäästi. Hoitoon voi tulla vaikka mitään erityistä vaivaa ei olisikaan. Hoito on itsessään rentouttava ja miellyttävä kokemus, ja sillä on positiivinen vaikutus kudosten aineenvaihduntaan.

Kalevalainen jäsenkorjaus on kivuton hoitomuoto ja se sopii kaikenikäisille, vauvoista vanhuksiin. Hoidon aikana käsitellään koko keho jalanpohjista päälakeen, pehmytkudoksia mobilisoiden. Hoito perustuu ihmisen anatomian ja fysiologian tuntemukseen, ja sitä kautta kehon virheasentojen tunnistamiseen ja normaalitilaan palauttamiseen lempein, tarkasti harkituin ottein. Hoito ei sisällä ”niksauttelua” eikä jäsenten manipulointia.

Usva_Kalevalainen_jasenkorjaus

Hoito kestää aikuisilla n. 90 min/kerta ja lapsilla (alle 14 v.) n. 60 min. Hoidosta vastaa kolmannen vuoden opiskelija, joten hoidon hinta on vielä hetken ohjehintaa edullisempi.

Hoidon vasta-aiheita ovat akuutti infektio, humalatila, syöpä, tuore murtuma sekä alkuraskaus. Mikäli olet epävarma soveltuuko hoitomuoto juuri sinulle, olethan yhteydessä mervi@elamyshoitolausva.fi

Kansanlääkintäseura ry kouluttaa kalevalaisia jäsenkorjaajia ympäri Suomen. Nimikettä saa käyttää ainoastaan 3,5 -vuotisen koulutuksen ja näyttökokeen hyväksytysti suorittanut hoitaja (EU:n nimikesuoja). Hoidon laatu ja käytetyt menetelmät ovat siis yhtenäiset, huolimatta siitä missä päin Suomea käyt kalevalaisen jäsenkorjaajan vastaanotolla. Lisätietoa hoitomuodosta ja koulutuksesta: www.kansanlaakintaseura.fi

Kalevalainen jäsenkorjaus 90 min 67€ 

Kalevalainen jäsenkorjaus on suomalainen perinnehoito, jolla voidaan hoitaa monenlaisia tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia. Hoito kestää noin 90 min (+alkuhaastattelu) ja sen aikana käsitellään koko keho jalanpohjista päälakeen saakka. Hoito on erittäin tehokas erilaisiin kehon kipu- ja pinnetiloihin, ollen silti kivutonta ja miellyttävää.  

Kyseessä on 3. vuoden opiskelijan tekemä hoito. 

Huom! Rokotteiden jälkeen 2-3 viikon tauko ennen hoitoon tuloa, koskee myös koronarokotteita.  

Kalevalainen jäsenkorjaus lapset (4-14v) 60 min 45€ 

Kalevalainen jäsenkorjaus on suomalainen perinnehoito, jolla voidaan hoitaa monenlaisia tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia. Lapsen/nuoren hoito kestää noin 60 min (+alkuhaastattelu) ja sen aikana käsitellään koko keho jalanpohjista päälakeen saakka. Hoito on erittäin tehokas erilaisiin kehon kipu- ja pinnetiloihin, ollen silti kivutonta ja miellyttävää. Hoito voidaan tehdä vain huoltajan suostumuksella ja läsnäollessa (teinien kohdalla neuvoteltavissa).   

Kyseessä on 3. vuoden opiskelijan tekemä hoito.