Kasvohoidot

kasvohoidot

Kasvohoidoissa käytämme BiON Skincare, Djusie ja TOSKANI ihonhoitosarjoja. Räätälöimme jokaisen kasvohoidon juuri sinun ihosi tarpeisiin, sinun ei siis tarvitse aikaa varatessasi tietää, mihin hoitoon haluat tulla. Kaikkiin kasvohoitoihimme kuuluu rentouttava hetki Neurosonic-patjalla. Tehokkaat tuotteet, rentouttava ilmapiiri ja patjan matalataajuinen värähtely tuovat sinulle upean hetken, jossa sinä ja ihosi ovat kaikkein tärkeintä.

Djusie

Djusie on käytössä Yin Your Skin® – hoidoissa. Djusien ihonhoitofilosofiassa luonto on toiminut suurena innoittajana. Luonnossa ei ole mitään turhaa, vaan kaikella on oma tarkoituksensa. Djusien tuotefilosofia noudattaa tätä samaa periaatetta. Jokaisella raaka-aineella on tuotteissa oma tärkeä funktionsa, eivätkä tuotteet sisällä mitään ylimääräistä. Vain luonnon raaka-aineet ovat riittävän laadukkaita ihollesi. Siksi Djusien tuotteet valmistetaan kasvikunnan raaka-aineista ja kotimaisista aktiiviaineista. Tähtiraaka-aineita ovat lakkakääpä ja ruusukvitteni, jota kutsutaan pohjolan sitruunaksi.

 

”Ihosi heijastelee sisäistä maailmaasi, hyvinvointiasi ja itsetuntoasi. Haluamme, että tunnistat oman todellisen kauneutesi, joka sinussa jo on.”

Djusien ihonhoitofilosofia perustuu mehukkaaseen ihoon. Mehukas iho on kuulas, kosteutettu, napakka, elinvoimainen ja kirkas, sekä sisältä että ulkoa. Mehukkaan ihon salaisuus on runsaassa kosteutuksessa, ihanteellisessa pH-tasapainossa ja vahvassa ihon suojabarriäärissä. Tuotteet tukevat ihosi optimaalista kosteus-rasvatasapainoa. Koska myös elämä on mehukasta, se heijastaa ihosi pinnalle kaikenlaisia tunteita ja vaiheita. Osa niistä on ohimeneviä, osasta jää ainutlaatuisia muistijälkiä. Kehon, mielen ja sielun tasapaino hohtaa silmistä kirkkautena ja ihosta kuulautena – sillä ei ole mitään tekemistä iän tai ihon virheettömyyden kanssa. Iho-ongelmat sen sijaan ovat usein arvokkaita viestejä sisimmästä. Autamme sinua tulkitsemaan niitä ja hoitamaan ihoasi kokonaisvaltaisesti.

BiON Skincare

BiON Skincare on klinikkatasoinen ammattikosmetiikkasarja Yhdysvalloista joka edustaa uuden sukupolven ihonhoitoa, keskittyen uusimpien tieteellisten tutkimusten läpimurtoon koskien ihon biokemiaa sekä sen biologisia toimintoja.

 

Tuotteet eivät keskity hillitsemään pelkästään näkyviä iho-oireita, vaan ne pohjautuvat ainutlaatuiseen syy-seuraus menetelmään eli suoraan ongelman juurelle. Tuotteissa yhdistyy luonnon sekä tieteen parhaimmat puolet, jotta ihossa saavutetaan tuloksia ilman perusteetonta ihoärsytystä. Luonto tarjoaa ihonhoidossa hitaamman ja tasaisemman etenemisen, tiede tarjoaa edistyneempiä ja biologisesti aktiivisempia ainesosia jotka yhdistyessään edistyneen bioteknologian avulla tarjoavat iholle polun kohti tuloksellista hyvinvointia sekä terveyttä. Tehokkaasta Anti-age hoidosta moderniin aknenhoitoon, ja kaikkeen siltä väliltä.

 

BiON on Suomessa menestyksen saavuttanut ammattitason ihonhoitosarja, jolla saavutetaan merkittäviä tuloksia aknen – sekä ruusufinnin eli acne rosacean hoidossa. Tuotteiden käytöllä ja BiON-kosmetologin asiantuntemuksella akne on mahdollista saada hallintaan jopa yli 90% kaikista tapauksista. Tuotteet ovat kehitetty aknenhoitoon erikoistuneiden ihotautilääkärien, farmaseuttien sekä biokemistien yhteistyöllä.

TOSKANI

TOSKANI on lääketieteellinen kosmetiikkayritys, jonka oma laboratorio Barcelonassa luo ja valmistaa kosmetiikkaa, mesoterapia-, ja kuorintatuotteita. Sarjan tuotekehitys nojaa vahvasti farmaseuttiseen tietotaitoon. Toskani luo tuotteita, joissa käytetään uusimman sukupolven vaikuttavia ainesosia kuten peptidejä, biorevitalisaattoreita sekä liposomaalisia aktiiviaineita. Toskanin medikaaliset hoidot parantavat kokonaisvaltaisesti ihon laatua, hoitavat ikääntymismuutoksia sekä haastaviakin iho-ongelmia kuten akne, aknearvet sekä pigmenttihäiriöt. Paras tulos saadaan yleensä sarjahoitona mutta jo yksi hoito kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Toskanin laajasta valikoimasta löytyy erityyppisiä ja ihon eri syvyyteen vaikuttavia kemiallisia kuorintatuotteita. Kuorintojen eri prosentit, koostumukset sekä Ph-tasot mukautuvat kaikille ihotyypeille ja monenlaisiin iho-ongelmiin. Tuotteissa ei ole käytetty hajusteita tai muita lisäaineita, jolla minimoidaan allergiset reaktiot ja muut sivuvaikutukset.

Elämyshoitola Usva Kasvohoidot.JPEG
Signature expert erikoishoito.png

Usvan BiON Signature Expert-erikoiskasvohoito

Tulokselliset BiON Signature Expert – hoidot ovat kehitetty vahvistamaan ihon luonnollisia biokemiallisia toimintoja, jotka palauttavat iholle hyvinvoivaa tasapainoa sekä terveyttä.

Erikoiskasvohoito.png

Usvan erikoiskasvohoito

Usvan 90 min erikoiskasvohoidoissa yhdistetään rentouttavaa hierontaa sekä tehokkaita laitehoitoja yhdistettynä ihotyypin mukaisiin hoitotuotteisiin.

Klassinen kasvohoito

Usvan klassinen kasvohoito

Klassinen kasvohoito sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille. Hoito tehdään asiakkaan toiveiden ja ihon tarpeiden mukaan. Suosittu hoito myös miehille.

Unelma-kasvohoito.png

Usvan Unelma - kasvohoito 

Usvan Unelma - kasvohoito vie sinut matkalle omaan sisimpääsi.

Gua sha.png

Yin Your Skin Pro - kosmeettinen Gua Sha 

Kosmeettinen gua sha mullistaa käsityksen ihonhoidosta, vie tulokset aivan uudelle tasolle ja ennen kaikkea asiakkaat rakastavat sitä; hoidoista saatu palaute on häkellyttävää. Kosmeettinen gua sha tarjoaa täysin uudenlaisen näkökulman ihonhoitoon.  

Toskani kasvohoito

Usvan Toskani erikoiskasvohoito

Toskani kasvohoidoissa yhdistyy medikaalisen tason kosmetiikkatuotteet sekä Elämyshoitola Usvan rentouttavat ja elämykselliset elementit.

 
 
 
 
 

Usvan klassinen kasvohoito 60 min 78 €

Klassinen kasvohoito sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille. Hoito tehdään asiakkaan toiveiden ja ihon tarpeiden mukaan. Suosittu hoito myös miehille. Klassinen kasvohoito aloitetaan ihon kaksoispuhdistuksella, jonka jälkeen tehdään kuorinta. Tarvittaessa ihon höyrytys ja epäpuhtauksien sekä miliumien poisto mekaanisesti.  Halutessasi hoitoon kuuluu myös kulmien siistiminen sekä muiden ihokarvojen poistaminen kasvoilta. Puhdistuksen jälkeen iholle laitetaan sen tarvitsemat tehoaineet sekä ihotyypin mukainen kasvonaamio. Hoidon kruunaa rentouttava decolteen sekä kasvojen hierontaan. Hoidon päätteeksi iholle levitetään tarvittavat loppuvoiteet.

 

Hoidon rentouttavaa vaikutusta lisää Neurosonic-patja, jonka teho perustuu matalataajuiseen värähtelyyn.

Usva BiON Signature Expert-erikoiskasvohoito 75 min 98€

Tulokselliset BiON Signature Expert – hoidot ovat kehitetty vahvistamaan ihon luonnollisia biokemiallisia toimintoja, jotka palauttavat iholle hyvinvoivaa tasapainoa sekä terveyttä. Huolellisesti luotujen BiON-erikoishoitojemme painopisteenä ovat kliininen ihonhoito sekä biokemiallisesti vaikuttavat prosessit, jotka tuottavat vertaansa vailla olevia tuloksia. Nämä hoidot ovat kohdistettu asiakaskunnalle, jotka etsivät välittömiä tuloksia kasvohoidoistaan. Kaikkiin BiON Signature Expert-kasvohoitoihin sisältyy tarvittaessa ihon puhdistus ultraäänellä, rentouttava hieronta kasvoille sekä matalatajuiseen värähtelyyn perustuva rentouttava Neurosonic-patja.

BiON Signature Expert-hoitokokonaisuuksiin voit tutustua tarkemmin täällä. 

Kaikkia BiON Signature Expert – hoitoja suositellaan 3 tai 6 kerran sarjahoitoina. Sarjahoidot -10%.

* AHA-Advanced Peel happokuorintahoidoissa ei hierontaa voi tehdä.

Usvan erikoiskasvohoito (laitehoito) 90 min 137 €

Usvan 90min erikoiskasvohoidoissa yhdistetään rentouttavaa hierontaa sekä tehokkaita laitehoitoja yhdistettynä ihotyypin mukaisiin hoitotuotteisiin. Käytössämme on erittäin monipuolinen yhdistelmähoitolaite Ditelle 900, joka sisältää erilaisia ultraääni ja sähköhoitomuotoja kasvojen tulokselliseen hoitoon. Hoidossa voidaan antaa esimerkiksi couperosa-ihoa rauhoittavaa stimulaatiovirtaa, hoitaa ja syväpuhdistaa akneihoa tai kiinteyttää poskia, leukalinjaa tai otsaa.

Jokainen hoito tai hoitokokonaisuus suunnitellaan yksilöllisesti ihosi tarpeiden ja toiveidesi mukaan, hoito voikin olla joka kerta täysin erilainen. Laitehoidon lisäksi Usvan 90min erikoiskasvohoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, naamio sekä ihotyypin mukaiset seerumit ja hoitovoiteet sekä tietenkin pitkä hieronta dekolteen, kasvojen ja pään alueelle. Hoidon viimeistelee rentouttava ohjelma Neurosonic-patjalla.

 

Täältä voit lukea lisää erilaisista hoitovaihtoehdoista Usvan 90min erikoiskasvohoidoksi. 

Usvan Unelma - kasvohoito 120 min 168 €

Usvan Unelma - kasvohoito vie sinut matkalle omaan sisimpääsi. Usvan Unelma-hoitokokonaisuuksiin räätälöity musiikki ja rentouttava matalataajuiseen värähtelyyn perustuva Neurosonic-patja saavat hermostosi rauhoittumaan samalla kun saat kasvoillesi ihanan tehokosteuttavan ja kirkastavan kasvohoidon.  Hoito aloitetaan aromaattisella yrttijalkakylvyllä ja niska-hartia hieronnalla. Tämän jälkeen kasvojen, kaulan ja dekolteen alueellt tehdään alkupuhdistus sekä kuorinta, jonka vaikutuksen aikana saat kevyen akupainantahieronnan jaloillesi. Kasvohoitoa jatketaan naamiolla, jonka vaikutusajan saat rentoutua Neurosonic-patjalla. Hoito viimeistellään pitkällä hieronnalla dekolteen, kaulan, kasvojen ja pään alueelle. Hoidon päätteeksi ihollesi imeytetään kosteuttava ampulli sekä loppuvoiteet.

Yin Your Skin® – kosmeettinen Gua Sha 100 min 137 €

Yin Your Skin® kosmeettinen Gua Sha -kasvohoito on lempeän tehokas kasvohoitometodi, jossa yhdistyy kosmeettinen gua sha, sidekudoshieronta sekä lymfahieronta. Hieronta alkaa decoltelta jatkuen niskan ja kasvojen kautta hiuspohjaan. Hoidossa käytetään luonnonkivestä valmistettuja Yin Your Skin® gua sha -kivilastoja, joilla hierotaan tunnustelen ja havainnoin ihon tukoksia, jännityksiä ja niiden avautumista. Hoidon 100min kestosta varsinaista hierontakäsittelyä on minimissään 90 min, joten voit olla varma kokonaisvaltaisesta rentoutumisesta ja upeasta lopputuloksesta. 

  

Kiven helliessä ihon pintaa ja sitä kautta hermostoa rentouttaen, ulottuu kokonaisvaltaiset aktivoivat vaikutukset pintaa syvemmälle. Tämä saa aikaan ihon terveen hehkun ja levänneen mielen. 

  

Hoitoon kuuluu kokonaisvaltaisen hierontakäsittelyn lisäksi alkupuhdistus, hoitoneste sekä hoitoöljy ja pitkä rentouttava ohjelma Neurosonic-patjalla. 

Saatavilla yksittäisenä 100 min hoitona tai sarjahoitoina. 

Usvan Toskani erikoiskasvohoito 117€

Toskani kasvohoidoissa yhdistyy medikaalisen tason kosmetiikkatuotteet sekä Elämyshoitola Usvan rentouttavat ja elämykselliset elementit. Toskani erikoiskasvohoitoon kuuluu alkupuhdistus, happokuorinta (jos ihollesi ei voi tehdä happokuorintaa käytämme entsymaattista kuorintaa), ihoa rauhoittava naamio, hoitotuloksia parantava peel off-naamio, jonka vaikutusaikana saat rentoutua Neurosonic-patjalla sekä loppuvoide. 

Toskani kasvohoidothoidot ovat erittäin vaikuttavia ja tehokkaita hoitoja ja tarjoavat ratkaisuja haastaviinkin iho-ongelmiin. Asiakkaan tulee sitoutua myös kotihoitoon parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi.