Elämyshoitola Usva meikkaukset

Meikkaukset

Elämyshoitola Usvasta löydät ammattitaitoiset meikkauspalvelut niin juhlaan kuin arkeen.

 

Meikkauksissa käytämme 100% luonnonmukaisia ZAO MakeUp-meikkejä.  Zaon meikkituotteet hoitavat ihoasi ja kunnioittavat luontoa ja ovat luomu- ja vegaanisertifioituja. Häikäisevän upeat värit ja koostumukset tekevät meikeistä pitkäkestoisia ja miellyttäviä käyttää.  

Zao on kehittänyt luontoa kunnioittavan filosofian mukaisesti elegantin ja modernin bamburasian, jossa meikit säilyvät kauniina. Bambupakkaukset ovat uudelleen täytettäviä, ekologisia ja ekonomisia tuotteita. Zao Make-Upin erityspiirre ja osa identiteettiä on bambu ja sen hyödyntäminen sekä pakkausmateriaalina että tuotteissa itsessään. “Bambun kauneus ulkopuolella, bambun hyödyt sisällä. “ Bambun poikkeuksellinen kasvunopeus tekee siitä hiilidioksidin talteenottajamestarin elinkaarensa aikan. Sen avulla Zao-tuotteilla on pienempi ekologinen jalanjälki.  Bambu on myös meikkien ainesosana mahlajauheena, lehtiuutteena tai bambunjuuriöljynä. Bambussa on runsaasti luomupiitä, jota on myös kehossamme. Pii osallistuu kollageenintuotantoon ja siten elastisuuden säilyttämiseen kudoksissamme. 

  

Zaon meikkivalikoima on upea ja meikit toimivat erinomaisesti niin arkikäytössä kuin kestävämmässä juhlameikissä. Meikki tuo kasvojen parhaat puolet esiin, jolloin koet olosi itsevarmaksi ja upeaksi. Onnistunut meikki vaatii meikkaustaitojen lisäksi visuaalista silmää ja kykyä luoda kullekin asiakkaalle hänelle parhaiten sopiva meikkityyli. Meikki on vahva keino ilmaista omaa persoonallisuuttaan ja siksi meikkaajamme huomioi aina meikin teossa sinun toiveesi ja tottumuksesi.  

Elämyshoitola Usva päivämeikki

päivämeikki 45 €

Kevyt, raikas ja heleä päivämeikki. Päivämeikkiimme varataan aikaa 45 minuuttia. Päivämeikin voit varata myös silloin, kun toivot opastusta päivittäisen arkimeikkisi tekoon.

 

Päivämeikki toteutetaan asiakkaan toiveita kuunnellen sekä asiakkaan ikä, persoona ja tyyli huomioiden. Päivämeikissä huomioidaan kaikki kasvojen osa-alueet, joista tärkein fokus on monesti ihossa ja sen tasapainottamisessa. Päivämeikissä huomio kannattaa keskittää harkitusti yhteen osa-alueeseen, vaikka päivämeikissä meikataankin asiakkaan toiveen mukaan sekä iho, huulet, silmät ja kulmat. Päivämeikki sopii töihin tai vaikkapa työhaastatteluun, joten lopputuloksella haetaan yleensä kevyttä ja raikasta ilmettä. 

Usva_juhlameikki.png

juhlameikki 60 €

Juhlameikkiin varataan aikaa 60 minuuttia. Juhlameikki eroaa päivämeikistä sillä, että meikkipohjan tekoon meikkivoiteen ja puuterin lisäksi on monesti paikallaan käyttää myös peite- ja korostusvärejä, erilaisia puutereita korostukseen, varjostukseen, neutralointiin ja kiillon taltuttamiseen sekä poskipunaa.

 

Juhlameikissä on yleensä voimakkaampi huulimeikki ja silmämeikki rakennetaan usein useampaa tuotetta käyttäen. Juhlameikin silmämeikissä voidaan käyttää useita luomivärejä sekä erilaisia rajauksia. Juhlameikissä voidaan käyttää lisänä irtoripsitupsuja tai nauhallisia irtoripsiä.  

Usva_haameikki.png

Häämeikki ja suunnittelu 98€ 

Häämeikki ja sulhasen puuterointi. Sisältää häämeikin suunnittelun (värit, toiveet yms.) ja silmämeikin testauksen ennen hääpäivää.

 

Häämeikki voi olla tyyliltään lähellä joko kevyttä päivämeikkiä tai voimakkaampaa juhlameikkiä, riippuen morsiamen toiveista ja tyylistä. Tärkeää on huolellinen suunnittelu ja koko päivän kestävä upea meikki! Häämeikkeihimme kuuluu aina myös sulhasen kevyt puuterointi.  

Usva_haameikki2.png

Häämeikki ja
koemeikki 128 €
 

Sisältää häämeikin suunnittelun (värit, toiveet yms.), koemeikin ja sulhasen puuteroinnin. Koemeikissä meikki tehdään kuten hääpäivänä.

 

Häämeikki voi olla tyyliltään lähellä joko kevyttä päivämeikkiä tai voimakkaampaa juhlameikkiä, riippuen morsiamen toiveista ja tyylistä. Tärkeää on huolellinen suunnittelu ja koko päivän kestävä upea meikki! Häämeikkeihimme kuuluu aina myös sulhasen kevyt puuterointi.