YHTEYSTIEDOT

Väinölänkatu 20, 60120 Seinäjoki

Puh: 050 307 8904

Jokaisen yrittäjän henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet löydät alla olevista esittelyistä. 

TUTUSTU TIIMIIN

Veera.jpg

Helou! Olen Veera Storm, 36-vuotias kauneus- ja hyvinvointialan yrittäjä, ikuinen optimisti ja kahden pienen lapsen äiti. Haluan hoitaa ihmisiä kokonaisvaltaisesti ja auttaa ihmisiä rentoutumaan arjen keskellä ja löytämään jokaisesta hetkestä jotain hyvää.

 

Elämyshoitola Usva on haave, jonka toteuttamista olen suunnitellut jo pitkään. Olen löytänyt ympärilleni tiimin, josta olen todella ylpeä ja jonka kanssa olemme luoneet Sinua varten paikan, johon olet tervetullut rentoutumaan ja hyppäämään hetkeksi pois arjen kiireistä ja saamaan parasta mahdollista hoitoa. 

 

Olen paluumuuttanut Seinäjoelle vuonna 2018. Sitä ennen ehdin kiertää Suomea 15 vuoden ajan – tutuiksi tulivat sekä Tampere että pääkaupunkiseutu. Opiskelin ensin diplomi-insinööriksi, mutta hoitoala vei mennessään ja toteutin vuonna 2018 yläkouluikäisen haaveeni omasta hyvinvointihoitolasta.

Olen työskennellyt ennen yrittäjyyttä hoitajana, jolloin huomasin jalkahoitajille olevan tarvetta ja lähdin opiskelemaan jalkojenhoidon osaamisalan. Tämän jälkeen olen opiskellut kosmetologiksi ja voin ylpeydellä kantaa Suomen kosmetologiyhdistyksen SKY-kosmetologin tähtimerkkiä.

Tämä on ala, jossa ei voi koskaan olla valmis! Kouluttaudun jatkuvasti eteenpäin, jotta pystyn tarjoamaan asiakkailleni parasta mahdollista hoitoa ja palvelua. Tärkeimpänä palveluissani pidän tasaista korkeaa laatua sekä taitoa kohdata jokainen ihminen oikealla tavalla. Luon asiakkailleni rennon ilmapiirin ja ajattelen jokaisen hoitotuoliini asettuvan olevan päivän tärkein asiakas.

Ihonhoidon puitteissa teen myös paljon etäkonsultaatioita, erityisesti aknenhoidon parissa. 

Päivitän osaamistani useamman kerran vuodessa alan parhaiden koulutusten ja kouluttajien kautta. Tällä hetkellä opiskelen erikoiskosmetologiksi tavoitteena syventää osaamistani ihonhoidon erikoispalveluissa, herkän ihon hoidossa sekä ekologisissa ihonhoitopalveluissa. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tiimoilta kouluttaudun akupunktiohoitajaksi Helsingin kiinalaisen lääketieteen akatemiassa. Opiskelujen lisäksi vapaa-aikanani harrastan monipuolista kirjallisuutta, kuntosalia, talvisin avantouintia sekä koiran kanssa lenkkeilyä. 

Kynsipalveluissa palvelen sinua sertifioituna Mosaic-kynsiteknikkona. Kynsissä pysyvyys ja tasainen, tyylikäs laatu ovat ykkösprioriteettina.

Sokeroinneissa olen erikoistunut brasilialaiseen sokerointiin. Saan asiakkailtani jatkuvaa kiitosta sokerointipalveluiden nopeudesta ja kivuttomuudesta. 

Toivon, että löydät Elämyshoitola Usvan palveluvalikoimasta itsellesi paljon kaikkea ihanaa ja otat aikaa itsellesi, olet ansainnut sen!

Veera Storm
Instagram: @qibystorm
veera@elamyshoitolausva.fi

Hei! Olen Maria Ollila, Elämyshoitola Usvan tiimin toinen kosmetologi.

 

Olen positiivinen ja iloinen persoona ja koen vahvuudekseni kohdata sensitiivisesti jokaisen asiakkaani. Koulutettuna SKY- kosmetologina, sertifioituna ripsi- ja kynsiteknikkona palvelen asiakkaitani monipuolisesti suurella sydämellä ja ammattitaidolla. Rakastan työtäni ja sen vaihtelevuutta. Kaikki tarjoamani palvelut ja hoidot ovat lähellä sydäntäni. Usvalla palvelutarjontaani kuuluvat kasvohoidot, jalkahoidot, -sokeroinnit ja vahaukset, kynsipalvelut, ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi, ripsipidennykset sekä meikkaukset. Olen saanut erityistä kiitosta tekemistäni brow- ja lashlifteista. 

Suhtaudun työhöni suurella intohimolla ja pyrin aina tekemään parhaani. Minulle tärkeintä on tyytyväinen asiakas! Mielestäni kehitys loppuu tyytyväisyyteen, joten pyrin jatkuvasti kouluttautumaan ja oppimaan lisää. 

Vapaa-aikanani urheilen säännöllisesti sekä vietän aikaa koirani, perheeni ja ystävieni kanssa.

Maria Ollila
Instagram: @studiomariakatriina
maria@elamyshoitolausva.fi

Maria.jpg
Tytti.jpg

Heippa! Olen Tytti Niemi, koulutettu hieroja, urheiluhieroja sekä purentalihashieroja. Olen järjestelmällinen, projektiorientoitunut, hyväntuulinen ja vähän höpsö naikkonen. Mulle tärkeää elämässä on tehdä niitä asioita mitkä tuovat iloa ja onnea elämään. Tällä hetkellä niitä ovat tämä työ, ulkoilu ihanan Arttu-koirani kanssa, kahvikupposet, pienet herkkuhetket ja amerikkalainen jalkapallo.

 

Olen hierojana hyvin analyyttinen ja tarkka. Itselleni hyvän mielen tuo se, kun pääsen asiakkaan kanssa ongelman ytimeen ja kohti ratkaisua kireyksiin ja kiputiloihin. Hierojana olen toiminut vuodesta 2018 ja jatkokouluttautunut purentalihaksien käsittelyn parissa omakohtaisten purentalihasongelmien myötä.

 

Purentalihaskäsittelyn, klassisen- sekä urheiluhieronnan lisäksi valikoimasta löytyy tällä hetkellä TENS-hoito, kuivakuppaus ja kinesioteippaukset, joita monesti käytetään urheilussa sekä tuki- ja liikuntaelin sairauksien helpotuksessa. Jatkossa keksin vielä varmasti lisäkoulutuksia itselleni, saa nähdä mitä on seuraavaksi luvassa!

Tytti Niemi
Instagram: @niemitytti
tytti@elamyshoitolausva.fi

Hei! Olen nelikymppinen perheenäiti Seinäjoelta. Ihmisten hoitaminen on kutsumukseni ja olen saanut toteuttaa sitä koko työurani ajan, eri muodoissaan. Siirryin Elämyshoitola Usvan seesteiseen tunnelmaan suoraan keskussairaalan hulinasta, sairaanhoitajan tehtävistä. Olen innoissani saadessani hoitaa yhtä ihmistä kerrallaan, saaden mahdollisuuden hyödyntää osaamistani asiakkaan hyväksi juuri hänen yksilölliset tarpeensa huomioiden.

Olen luonteeltani ystävällinen, positiivinen ja hyvin tunnollinen. Haluan ymmärtää syvällisesti mitä teen ja siksi opiskelenkin jatkuvasti lisää, voidakseni hoitaa ihmisiä paremmin ja kokonaisvaltaisemmin. Viihdyn erilaisten ihmisten seurassa ja kanssani on helppo jutella. Osaan olla myös luontevasti hiljaa, mikäli se on asiakkaan toive ja tarve hoitoon tullessa. Vaitiolovelvollisuus on minulle rutiini, jota noudatan myös Usvan hoitajana toimiessani.

Tavoitteenani on luoda asiakkaalle kokemus siitä, että hän on oman aikansa ja hemmotteluhetkensä ansainnut! <3 Tervetuloa hoitoihini!

 

Koulutus:

Sairaanhoitaja (AMK)

Kalevalainen jäsenkorjaus, opintojen viimeinen (3.) vuosi menossa

Kuumakivihierontakoulutus

Turvehoitokoulutus

Mervi Kulmala
Instagram: @mervinhoitohuone
mervi@elamyshoitolausva.fi

Mervi.jpg
Erja.jpg

Hei! Olen Erja Hietala Kauhavalta. Joulukuusta 2021 lähtien olen ollut sisareni Veeran hoitolassa opettelemassa käytännössä kosmetologin ammattia. Vuoden 2022 alusta aloitin Vaasassa alan koulun ja jäin opintovapaalle työstäni ruokakaupassa. Työskentelen Usvassa osa-aikaisena yrittäjänä mottona: ”vain tekemällä oppii”.

Hypähdin kauneudenhoitoalalle siis sisareni kannustamana. Aiemmin olen opiskellut ravintolakokiksi, lihanleikkaajaksi ja ruokamyyjäksi, tietenkin yleissivistävän lukion jälkeen. 😄

Harrastan lavatanssia, fatbike-pyöräilyä sekä moottoripyöräilyä (tosin kyytiläisenä). Salitreeni on myös tullut tutuksi. Minulla on kolme lasta, tytär ja kaksi poikaa. Luonteeltani olen räväkkä, pirteä ja kova puhumaan.

Kiitos teille ihanat asiakkaani, että teette mahdolliseksi oppimiseni työtä tekemällä ja pystyn kehittymään koko ajan! Olen saanut paljon hyvää palautetta tekemistäni jalkahoidoista, kasvohoidoista sekä erityisesti kasvohieronnasta. Pyrin siihen, että lähdette käsittelystäni tyytyväisenä ja iloisella mielellä. 

Erja Hietala
Instagram: @hietalaerja
erja@elamyshoitolausva.fi

Tjänare! Olen Christian Storm, Veeran aviomies ja hoitolan yleismies.

Palveluvalikoimaani kuuluvat Neurosonic-hoidot sekä turvehoidot. Lisäksi hoidan juoksevia asioita, huolehdin hoitolan pienistä korjaustöistä, vastaan puhelimeen ja lähettelen viestejä ja sähköposteja. Toimenkuvaani kuuluu siis tietää kaikesta kaikki. Yleensä jos varaat aikaasi puhelimitse, se olen minä joka vastaa puhelimeen. Osaan palvella sinua ajanvarausasioissa ja tunnen läpikotaisin kaikkien Usvan yrittäjien palvelut, olenhan "joutunut" testaamaan niistä lähes jokaisen.

 

Vapaa-aikani kuluu lasten kanssa leikkiessä sekä kuntosaliharjoittelun ja koiran kanssa lenkkeilyn parissa. 

Christian Storm

christian@elamyshoitolausva.fi

Elämyshoitola Usva Unto

Olen Unto, pian 9v ranskanbulldoggi, Usvan maskotti ja seuramies.🐾

 

Minulla on kokemusta asiakaspalvelusta omistajani Marian hoitolasta. Nyt olen siirtynyt suurempiin haasteisiin ja Usvan keulahahmoksi. Rakastan ihmisiä ja heidän kohtaamisiaan, huomiota ja rapsutuksia sekä omia lelujani. Minulla on jo oma uskollinen asiakaskuntani.

Luonteeltani olen aurinkoinen ja lämmin persoona, vähän myös omapäinen kuten yrittäjän kuuluukin. Lempi puuhaani on makoilla asiakkaan kanssa hoitopedillä (mikäli minut sinne huolitaan), jutella omalla persoonallisella tyylilläni tuhisemalla ja mörähtelemällä. Tuuditan asiakkaan uneen rauhoittavalla kuorsauksellani. Mikäli minut suljetaan hoitohuoneen ulkopuolelle, on tiedossa mielensä pahoittaminen ja iso suru pieneen sieluun.

Halutessaan meillä on siis tarjolla myös "tassuterapiaa". Unto kuuntelee ilot ja surut, mutta mikä parasta, osaa olla hiljaa ja lähellä silloin kun sitä eniten tarvitset. Kunnioitan myös niiden asiakkaiden omaa tilaa, jotka eivät kaltaisistani koiraeläimistä viehäty ja tällöin jään hoitolan takahuoneeseen tai kotiin.

Unto

Heissan! Olen Mirka Ylenius, ihmisläheinen ja inhimillinen innostuja. Olen ihmis- ja vuorovaikutustyön konkari, kanssani olet turvallisissa käsissä. Palautuminen on päivän sana ja siksi tarjoan Usvassa ihanan rentouttavia ayurvedisiä hoitoja, vyöhyketerapiaa, korva-akupunktiota sekä unen taitoja lisäävää univalmennusta. Kehon ja mielen yhteyden palauttaminen on mielestäni avain tasapainoiseen ja hyvinvoivaan oloon ja kohtaankin sinut kokonaisvaltaisesti. Opiskelen parhaillaan palautumisohjaajaksi, joten muitakin palautumisen palveluita on tulossa palveluvalikoimaani lähitulevaisuudessa.

Koulutuksia:

Univalmentaja

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti

Diplomivyöhyketerapeutti

Sairaanhoitaja (AMK)

Palautumisohjaaja (valmistuminen 2022)

Ayurvedahoitaja (valmistuminen 2022)

Mirka

Mirka.jpg