Neurosonic

NEUROSONIC

Hoitolassa voi yhdistää Neurosonic-hoidon joko muihin hoitoihin tai tulla vain rentoutumaan patjalle. Hoidon ajaksi päähän saa vastamelukuulokkeet, joista voi kuunnella hoidon ajan rentouttavaa musiikkia. Neurosonic lähettää kehoon erittäin matalataajuista värähtelyä. Teknologia edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia erityisesti unen laadun ja tehon kautta.

MITÄ NEUROSONIC TEKEE?

Neurosonic ohjaa mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan. Värähtelyllä vaikutetaan suoraan autonomiseen hermostoon, jolloin mielen ei tarvitse työskennellä rentoutuakseen. Hermoston mekanismit aktivoituvat ja stressiperäiset oireet, kuten ahdistus, unihäiriöt ja asiakaskokemusten mukaan myös kipu helpottuu. Ennaltaehkäisevä vaikutus pitää sinusta huolta joka päivä.

Eri tehoalueilla saadaan aikaan erilaisia vaikutuksia. Värähtely auttaa urheilijaa tai työssä stressaantunutta palautumaan nopeammin ja aktivoivilla ohjelmilla herätellään kehoa tuleviin suorituksiin nostamalla vireystilaa.

KENELLE NEUROSONIC SOPII?

Menetelmä sopii kaikenikäisille ja on turvallinen käyttää. Esimerkiksi sydämentahdistimet, kipustimulaattorit tai metalliset keinonivelet eivät estä Neurosonicin käyttöä.

NEUROSONIC OHJELMAT

Neurosonicille voi valita 10–40 minuutin ohjelmia rentoutumiseen, aktivointiin tai palautumiseen. Esimerkiksi powernap kiireisen arjen keskellä tai rauhoittava ohjelma univaikeuksiin tai stressiin. Aktivoivia ohjelmia voit käyttää aineenvaihdunnan buustaamiseen, vireystilan kohottamiseen tai lihasten lämmittelyyn. Palauttavat ohjelmat sopivat urheilun jälkeen tai esimerkiksi turvotuksen lievitykseen.

Kaikki ohjelmat edistävät unen laatua ja vaikuttavat sekä fyysiseen että psyykkiseen palautumiseen. Vaikutukset ovat yksilöllisiä ja säännöllisellä käytöllä saadaan aikaiseksi parhaat tulokset.

HINNASTO

Eläyshoitola Usvassa ohjelma Neurosonic-patjalla kuuluu automaattisesti kasvohoitojen hintaan.

Voit tulla nauttimaan Neurosonic-patjasta myös omana hoitonaan:

  • Neurosonic 20-25 min (rentoutus/aktivointi) 20€

  • Neurosonic 35-40 min (rentoutus/palautuminen) 30€