Elämyshoitola Usva kasvohoidot

ripset ja kulmat

Elämyshoitola Usvasta löydät kattavat ripsi- ja kulmapalvelut. Halusitpa sitten korostaa omien ripsiesi luonnollista kauneutta kestoväreillä tai kestotaivutuksilla taikka lisätä ripsiisi volyymia ja näyttävyyttä ripsipidennysten muodossa, onnistuu se meillä vankalla ammattitaidolla. Ripsi- ja kulmapalvelut tehdään aina kunnioittaen asiakkaan omia ripsiä ja kulmia pyrkien mahdollisimman kauniiseen lopputulokseen.  

Haluamme tarjota sinulle vain parasta ja siksi kouluttaudumme ahkerasti ja seuraamme alamme muutoksia aktiivisesti. Käytämme hoidoissamme tunnettuja ja laadukkaita tuotteita ja meiltä saat aina ajantasaiset ohjeet ja opastukset käyttämiisi palveluihin jotta lopputulos olisi paras mahdollinen. 

Haluamme toimia vastuullisesti ja noudattaa kosmetiikkalainsäädäntöä. Tämän vuoksi ikäraja  ripsipidennyspalveluihin on 18 vuotta. Kestoväreissä noudatamme 16 vuoden ikärajaa. 

Ripsipalvelut.jpg
 
 

Lashlift - ripsien kestotaivutus 70 € 

Lash lift eli ripsien kestotaivutus tarkoittaa luonnonripsien kemiallista taivuttamista haluttuun muotoon. Käytämme laadukkaita InLei-tuotteita, jotka ovat takaavat hellävaraisen ja luotettavan taivutuksen ripsillesi. Lashliftiin kuuluu aina mukaan ripsien värjäys, ravitseva hoitoaine ripsille sekä värin kestoa ja kiiltoa lisäävä viimeistelytuote. Kestotaivutus pysyy ripsissä noin 4–8 viikkoa.  

Browlift - kulmien kestotaivutus 55 € 

Brow Lift eli kulmien laminointi on palvelu, jolla saat kulmistasi näyttävät, tuuheamman näköiset sekä kauniisti muotoillut. Myös kulmien laminoinnin teemme InLein tuotteilla. Palveluun sisältyy lisäksi kestovärjäys sekä kulmien muotoilu vahalla tai pinseteillä. Kulmien laminoinnilla saadaan karvan rakennetta muutettua niin, että ne pysyvät paremmin paikallaan ja ovat helpommin hallittavissa. Kulmakarvat pysyvät pitkään huoliteltuina. Kulmien laminointi pysyy kulmissa 4–8 viikkoa riippuen mm. omasta karvankasvusyklistä. Yleinen huoltoväli on 4–6 viikkoa.  

Lashlift ja browlift - paketti 110 € 

Näyttävyyttä ja helppoutta arkeen saat valitsemalla lashlift ja browlift-paketin, jossa saat yhdellä kerralla kestomuotoilun ja värjäyksen sekä ripsillesi että kulmillesi. Yksi suosituimmista palveluistamme.  

Usvan Unelma - hemmotteleva ripsien ja kulmien muotoilu- ja kestovärjäyspaketti 58 € 

Kulmien täydellinen muotoilu vahaamalla/lankaamalla/pinseteillä ja mittaaminen kasvoihisi sopivaksi Golden ratio-työkalulla. Kulmien ihon kuorinta, värjäys kestovärillä ombre-tekniikalla sekä hoitava 3D filler. Hoitopakettiin kuuluu myös rentouttava ohjelma Neurosonic-patjalla sekä hoitava ääni- ja tuoksumaailma.  

Kulmien värjäys ja muotoilu 25 € 

Kulmien kestovärjäys ja hoitoaine. Kulmien muotoilu vahalla/lankaamalla/pinseteillä.  

Ripsien värjäys 25 € 

Ripsien kestovärjäys ja hoitoaine.  

Kulmien muotoilu ja ripsien värjäys 35 € 

Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja hoitoaine. Kulmien muotoilu vahalla/lankaamalla/pinseteillä.  

Kulmien hennavärjäys ja muotoilu 48 € 

Henna on luonnollinen väri kulmien kestovärjäykseen. Hennalla värjättyjen kulmakarvojen etuna on se, että ne kiinnittyvät ihoon karvojen väliin, mikä saa kulmakarvat näyttämään tuuheammilta. Hennalla voidaan luoda kulmakarvoille uudet muodot ja täyttää kulmakarvoissa olevat mahdolliset aukot. Henna-väri pysyy iholla 7–14 päivää ja karvoissa jopa 6 viikkoa. Hennaväreissä ei ole lyijyä, ammoniakkia, vetyperoksidia tai fenyleenidiamiineja.  Sävyjä on eri vaihtoehtoja, eikä lopputulos ole punertava. Käsittelyyn kuuluu kulmien muotoilu lankatekniikalla, pinsetein tai vahalla. Käsittelyn jälkeen suosittelemme olemaan kastelematta kulmia 24 tuntiin. 

Klassiset ripsienpidennykset UUDET 120 €

Klassisessa ripsienpidennyksessä liimataan yksi kuitu yhteen omaan luonnon ripseen. Kuidut ovat paksumpia kuin volyymeissa ja tuuheuteen vaikuttaa omien ripsien määrä.  

Hybridiripsipidennykset UUDET 125 €

Hybridiripsipidennykset ovat yhdistelmä klassista- ja volyymiripsipidennystä. Hybridiripsien teossa käytetään sekä volyymi- että klassisia ripsipidennyskuituja. Hybridiripset yhdistävät parhaat puolet molemmista tekniikoista, ja se on erityisen soveltuva asiakkaille, joiden luonnonripset ovat normaalia harvemmat. Hybridiripsien avulla on mahdollista lisätä hieman tuuheutta omiin ripsiin. Lopputulos on kuitenkin kevyempi kuin volyymiripsissä.  

Volyymiripsipidennykset UUDET 130 €

Volyymiripsipidennyksissä liimataan käsin tehtyjä ripsiviuhkoja yhteen luonnonripseen. Volyymiripsien teko vaatii ripsiteknikolta erityistä taitoa ja tarkkuutta, jotta viuhkat ovat tasapainoisia ja kauniita ja asettuvat asiakkaan omiin ripsiin oikealla tavalla. Volyymikuiduilla saadaan ilmava pidennys ja asiakkaan toiveesta toteutetaan luonnollinen tai tuuhea lopputulos. Volyymiripsipidennykset tummentavat ripsiriviä täydentämällä luonnonripsissä esiintyviä koloja ja tasoittavat ohuiden luonnonripsien aiheuttamaa epätasaisuutta. Koska volyymiripsikuidut ovat erittäin ohuita ja vaativat minimaalisen määrän liimaa, ne näyttävät höyhenenkevyen pehmeiltä ja niiden sanotaan myös vahingoittavan luonnonripsiä vähemmän. Volyymiripset tehdään aina asiakkaan luonnonripseä kunnioittaen ja säästäen. Ripsiteknikkomme suosittelee juuri sinulle parhaiten sopivan ripsityylin.  

Ripsipidennyshuollot  

Huoltoajat sopivat kaikille ripsipidennystekniikoille. Jos tulet toisen teknikon tekemillä ripsillä meillä ensimmäistä kertaa huoltoon, varaa ajanvarauksesta palvelu Vaihtohuolto.  

Ripsihuolto 60min 60€ 

Ripsihuolto 90min 70€ 

Ripsihuolto 120min 80€ 

Vaihtohuolto toisen teknikon tekemiin ripsiin 80€ 

Ripsipidennysten poisto 30€